Välkommen till Sveriges Guidebyrå

Hållbar ledarskapsutveckling med naturen som arena

Hitta utbildningKlätterkurserKontakta oss

Grundläggande säkerhet och räddningsteknik (GSRT)

Kursinformation

 • Kursdatum: 2020-06-07 [fullbokad]
 • Plats: Växjö
 • Tid: 1 dag
 • Pris: 1850 kr

Kursen är till för dig som vill få en bred och praktisk kunskap om säkerhet vid paddling av kajak och kanot. Teori blandas med praktik. Under kursen får du arbeta med räddningsövningar i kanot och kajak samt riskanalyser och säkerhetstänk. GSRT krävs för den som vill bli examinator inom Svenska Kanotförbundet.

Kursen är 8 timmar och målgruppen är enskilda paddlare och ledare som tar hand om grupper i paddling. 

Kursanmälan

 • Bokning


  Du kan boka eller göra en intresseanmälan på vår webbplats. Vi skickar då en bekräftelse alternativt återkommer om vi behöver ytterligare information. Du kan även maila oss på info@ssgb.se. Uppge då vilken kurs du vill gå så återkommer vi med mer information och bekräftelse.

  Åldersgräns

  Våra kurser har en åldersgräns på 15 år. Är du under 18 år behöver vi ett intyg från målsman.

  Betalning

  Du betalar till vårt bankgiro 5015-0045. När vi har mottagit bokningen skickar vi en bekräftelse till dig. Ange alltid namn vid inbetalning.

  Avbokning

  Om du behöver avboka en kurs kan du göra det via telefon eller mail. Om du gör din avbokning via mail behöver få en skriftlig eller muntlig bekräftelse från oss, så att din avbokning har nått oss. 
Avbokning mer än 30 dagar innan kursstart: Hela kursbeloppet återbetalas. 
Avbokning 7-30 dagar innan kursstart: 25% av kursavgiften debiteras
Avbokning 0-6 dagar innan kursstart: 100% av kursavgiften debiteras.

  Ombokning

  Om möjlighet finns till ett annat kurstillfälle har du möjlighet att boka om din kurs senast 14 dagar före kursstart. Detta sker utan någon extra avgift.

  Sjukdom

  Vid akut sjukdom eller annan allvarlig olycka återbetalar vi hela kursavgiften mot uppvisande av giltigt läkarintyg eller motsvarande.

  Försäkring

  Det är deltagarens ansvar att själv ha en försäkring som täcker aktiviteten. Detta kan exempelvis vara din hemförsäkring eller olycksfallsförsäkring via arbetsgivare, skola eller privat. Var noggrann med att gå igenom vad din försäkring täcker. Om du är medlem i en klubb eller förening som är ansluten till Svenska Klätterförbundet är du försäkrad via denna.

  Vid kurser utomlands kan du gärna prata med oss om vad som är viktigt att tänka på gällande försäkring och dylikt.

  Läs mer om våra bokningsvillkor här.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande